Pasta med løg og oksefilet

Undgå madspild og brug som alternativ til oksefileten andre kødrester i denne pastaret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med løg og oksefilet

Undgå madspild og brug som alternativ til oksefileten andre kødrester i denne pastaret.

Antal portioner

Pasta

  • 2 liter vand
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 2 tsk groft salt
  • 500 g frisk, grøn båndpasta
  • 3½ spsk rapsolie
  • 200 g mør oksefileter i 5 cm lange tynde strimler
  • 5 rødløg i ½ cm tynde både
  • 450 g blandede svampe i halve, fx champignon og østershatte
  • 1 tsk herbes de Provence
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Pasta

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Lad halvdelen af fedtstoffet gyldne i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. Hæld kød og evt. stegesky i en skål. Lad resten af fedtstoffet gyldne i sauterpanden. Steg først løgene ved kraftig varme i et kort øjeblik. Tilsæt dernæst champignoner og herbes de Provence. Steg blandingen under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt østershatte og steg yderligere i ca. 2 min. Kom kød og stegesky ned til grøntsagerne og smag retten til med salt og peber.

Ved serveringen

Hæld den afdryppede pasta i en stor, varm skål. Vend forsigtigt kød og grøntsager ned i pastaen og server straks med ost til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 33 %
Print