Pasta med løg og oksekød

En dejlig hverdagsret fuld af smag fra både bacon, krydderurter og ost.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med løg og oksekød

En dejlig hverdagsret fuld af smag fra både bacon, krydderurter og ost.

Antal portioner
  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 25 g smør
  • 6 små rødløg i både
  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 2 små grønne squash i kvarte skiver
  • 4 tsk tørret oregano eller 3 tsk tørret rosmarin
  • 1½ tsk groft salt
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine
  • 3½ liter vand
  • 3½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem - først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 4 min., til kødet smuldrer og skifter farve. Kom squash, oregano og salt i og svits i endnu ca. 2 min. Knæk baconen i små stykker og vend dem i.

Kog pastaen i vand tilsat salt, efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Vend grøntsager, kød og pasta sammen og smag til. Server straks sammen med revet ost og brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 15140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %
Print