Pasta med mandler og grønt

Cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med mandler og grønt

Cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.

Antal portioner
  • 75 g smuttede mandler
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 4 gulerødder i tynde strimler
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 150 g Castello® creamy Blue
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Læg mandlerne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Rist derefter mandlerne ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 2 min. Pastaen skal være mør men ikke blød. Tilsæt grøntsagerne, tag 1 dl kogevand fra og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Kom pasta og grøntsager tilbage i gryden sammen med ost i mindre stykker, persille og den ene dl kogevand. Vend godt rundt i retten, hæld den i en stor varm skål og drys med ristede mandler. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %
Print