Pasta med oliven og rødvinssauce

Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med oliven og rødvinssauce

Pasta med kødsauce....her på en ny måde med både rødvinssauce, peberfrugter, squash og oliven.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Tilbehør

  • 70 g hakkede sorte oliven blandet med
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød.

Lad imens halvdelen af fedtstoffet blive varm i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter og squash i ca. 3 min. Tag grøntsagerne op og varm resten af fedtstoffet. Svits kødet i ca. 3 min. til det smuldrer og skifter farve. Kom grøntsagerne tilbage i panden sammen med 1 dl kogende pastavand, RødvinsSauce, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Anret sauce og pasta lagvis i varme dybe tallerkener. Drys med olivenblandingen og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %
Print