Pasta med rejer og grøntsager

En hurtig og dejlig pastaret med lækre sprøde grøntsager.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med rejer og grøntsager

En hurtig og dejlig pastaret med lækre sprøde grøntsager.

Antal portioner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille grøn squash i halve skiver
  • 225 g grønne asparges i mindre stykker
  • 3 små finthakkede fed hvidløgsfed
  • 400 g optøede frosne rejer
  • 200 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern
  • 3 forårsløg i ½ cm ringe
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3¾ liter vand
  • 3¾ tsk groft salt
  • 500 g frisk hvid pasta, fx tagliolini
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Varm olien i en sauterpande. Svits squash og asparges i ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, rejer og ost. Svits i yderligere ca. 2 min. og vend forårsløg og citronsaft i. Tilsæt salt og peber og smag til.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Tilsæt pastaen og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 2 min. - pastaen skal være mør, men ikke blød.

Ved serveringen

Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom pastaen i en varm skål og vend den sammen med den hakkede basilikum. Server straks sammen med rejer og grøntsager.

Tip

Vend evt. pastaen med halve små cherrytomater.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %
Print