Pasta med squashsauce og kapers

Vupti...så er der lynhurtig aftensmad - med både fuldkorn og godt med grøntsager.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med squashsauce og kapers

Vupti...så er der lynhurtig aftensmad - med både fuldkorn og godt med grøntsager.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti

Pynt

  • tynde grønne strimler af grønne squash

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. 1 dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt pastasauce og den ene dl kogevand. Bring saucen i kog og tilsæt squashstavene. Bring atter saucen i kog og smag til.

Kom spaghettien i en stor varm skål og hæld squashsauce og kapers over. Server straks sammen med revet ost.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print