Pasta med tigerrejer og tomater

Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.
Antal portioner
30 min
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med tigerrejer og tomater

Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.

Antal portioner

  • 5 tomater
  • 25 g smør
  • 2 peberfrugter i strimler, fx røde snackpebere
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 350 g optøede, frosne rå tigerrejer med halevifte
  • ¼ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 400 g tørret pasta, fx sort blækspruttepasta
  • 1 limefrugt i både

Fremgangsmåde:

Del tomaterne i halve og skrab kernerne ud med en teske - gem kernerne. Skær tomatkødet i både.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits tomatkød, peberfrugter, hvidløg og rejer i ca. 2 min. Tilsæt MornaySauce, tomatkerner og resten af ingredienserne. Kog saucen i ca. 2 min. og smag til.

Kom den friskkogte pasta i en stor varm skål. Hæld saucen over, pynt med basilikum og server limebåde til.

Tip

Man kan også bruge kogte tigerrejer i saucen. De kogte rejer skal først vendes i sammen med mornaysaucen.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 18 %
Print