Pasta med tigerrejer og tomater
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Pasta med tigerrejer og tomater

Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.

Antal portioner
  • 5 tomater
  • 25 g smør
  • 2 peberfrugter i strimler, fx røde snackpebere
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 350 g optøede, frosne rå tigerrejer med halevifte
  • 14 liter Karolines Køkken® Mornaysauce 4%
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 400 g tørret pasta, fx sort blækspruttepasta
  • 1 limefrugt i både

Del tomaterne i halve og skrab kernerne ud med en teske - gem kernerne. Skær tomatkødet i både.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits tomatkød, peberfrugter, hvidløg og rejer i ca. 2 min. Tilsæt MornaySauce, tomatkerner og resten af ingredienserne. Kog saucen i ca. 2 min. og smag til.

Kom den friskkogte pasta i en stor varm skål. Hæld saucen over, pynt med basilikum og server limebåde til.

Tip

Man kan også bruge kogte tigerrejer i saucen. De kogte rejer skal først vendes i sammen med mornaysaucen.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 18 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: