Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost
30 min

Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Tomater og tun i skøn forening med pasta - nemt og lækkert.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Tomater og tun i skøn forening med pasta - nemt og lækkert.

Antal portioner
  • 500 g cocktailtomater
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 hakkede ansjosfileter
  • 2 små knuste fed hvidløgsfed
  • 2 spsk kapers
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 2½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og skær tomaterne i både. Lad tunfisken dryppe af og del den i mindre stykker. Rør olivenolien sammen med ansjoser, hvidløg og kapers. Vend det sammen med tomatbåde og tunfisk.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden. Vend den kogte pasta sammen med tomat- og tunfiskeblandingen. Rør det sammen ved svag varme og tilsæt basilikum, salt og peber. Smag til og server retten med revet ost, salat og brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %
Print