Pasta med tunsauce
45 min

Pasta med tunsauce

Blød og cremet tunsauce til friskkogt pasta - smager fantastisk og er nem at lave.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med tunsauce

Blød og cremet tunsauce til friskkogt pasta - smager fantastisk og er nem at lave.

Antal portioner

Pynt

  • hakkede kapers

Fremgangsmåde:

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør friskosten blød med fraiche. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret sauce og revet ost i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og revet ost til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 19 %
Print