Pasta og ostesauce med tomater
30 min

Pasta og ostesauce med tomater

En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta og ostesauce med tomater

En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 125 g bacon i tern
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 100 g oliven, gerne en blanding af sorte og grønne

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Kom imens bacon i en kold pande. Skru op til kraftig varme og lad baconen stege i ca. 4 min. - rør af og til. Skru ned til jævn varme og lad baconen stege i ca. 8 min., eller til det er sprødt og gyldent - lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.

Kom pastasauce, bacontern og tomater i den store gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Vend pastaen i, varm godt igennem og smag til.

Anret den varme pastaret lagvis med spinatblade i en stor varm skål. Drys med oliven og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %
Print