Pastasalat med basilikumpesto
30 min

Pastasalat med basilikumpesto

Perfekt til en lækker frokost.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pastasalat med basilikumpesto

Perfekt til en lækker frokost.

Antal portioner
  • 250 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 1 spsk kogende pastavand
  • 3 spsk basilikumpesto
  • ¼ tsk fint salt
  • 250 g kold roastbeef i tynde skiver
  • 1½ liter salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 250 g frosne, optøede ekstrafine ærter
  • 1 finthakket salatløg

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.

Ved serveringen

Skær de tynde skiver roastbeef midt over. Læg en bund af salatblade i et stort fad. Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %
Print