Pastasalat med kylling
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Pastasalat med kylling

Skøn pastasalat med kylling, kikærter, grønt og hvid ost. Smager og mætter!

Antal portioner
  • 100 g tørrede kikærter
  • 100 g tørret pasta
  • 2 kogte eller stegte kolde kyllingefileter
  • 150 g bladselleri
  • 12 agurker
  • 15 cherrytomater
  • 100 g Karolines Køkken® Salatost i tern med persille og hvidløg
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 3 spsk finthakket frisk persille
  • 2 tsk Sambal oelek (stærk chilipasta på lille glas)

Læg kikærterne i blød ca. 12 timer i rigeligt koldt vand. Kog dem i frisk vand i ca. 1 time. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kom den i en sigte og skyl den med koldt vand. Skær kylling og grønsager i tern. Smuldr osten og bland den med citronsaft, persille og evt. sambal oelek.

Ved serveringen

Anret kikærter, pasta, kylling og grønsager i et stort fad og drys osten over.

Tip

Kog evt. en større portion kikærter og frys dem til en anden gang. Eller brug 200 g skyllede kikærter fra dåse.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 24 %
  • Alkohol: 0 %