Peberfrugtsalat

En farverig salat, som vil være et smukt selskab til især lyse typer kød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberfrugtsalat

En farverig salat, som vil være et smukt selskab til især lyse typer kød.

Antal portioner

Dressing

  • 2 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • ½ tsk knuste rosa peberkorn
  • friskkværnet peber
  • 4 spsk rapsolie

Salat

Fremgangsmåde:

Dressing

Rør eddike sammen med salt, krydderbær og friskkværnet peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Stil dressingen tildækket i køleskab i mindst ½ time. Smag til.

Salat

Læg salat og peberfrugt lagvis med osten i en skål.

Ved serveringen

Hæld lidt af marinaden over salaten og server resten i en skål ved siden af. Server salaten som en let forret, eller som tilbehør til lammekoteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 78 %
Print