Peberrodssauce til oksebryst og grønt
45 min

Peberrodssauce til oksebryst og grønt

Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!
Fryseegnet
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberrodssauce til oksebryst og grønt

Mangler du den perftekte sauce til oksebryst? Denne opskrift på peperodssauce er simpel og lige til. Prøv den, og imponer venner og familie!

Antal portioner

Pynt

  • revet frisk peberrod

Hertil

  • 500 g kogt kød, fx oksebryst eller høne
  • 600 g nye dampede grøntsager, fx gulerødder, asparges og romanescokål

Fremgangsmåde:

Kom fraiche 15 % og cremefraiche 38 % i en tykbundet gryde. Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem og tilsæt sukker, salt og peber. Smag til og tilsæt evt. piskefløde.

Ved serveringen

Saucen serveres sammen med kød og dampede grøntsager.

Tip

Har du fløde og peberrod tilovers er flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker og citronsaft er velegnet til frysning. Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød, fx fjerkræ eller oksekød med kogte grøntsager, eller kommes i en peberrodssauce.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 79 %
Print