Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"

Antal portioner

Hertil

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter

Fremgangsmåde:

Bring Hvid MælkeSauce i kog i en lille gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Server persillesaucen til fx grillstegt kyllingebrystfilet, kogte kartofler, porrer og ærter.

Tips

I stedet for persille kan saucen tilsættes 1 dl friskhakket dild. Husk at koge persillesaucen godt igennem med persillen, hvis saucen ikke skal serveres med det samme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %
Print