Pesto-marinerede svampe til ost

En himmerigsmundfuld i al sin enkelthed. Den skønne faste, salte ost får følgeskabe af dejlige ristede svampe med smag fra basilikumpesto.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pesto-marinerede svampe til ost

En himmerigsmundfuld i al sin enkelthed. Den skønne faste, salte ost får følgeskabe af dejlige ristede svampe med smag fra basilikumpesto.

Antal portioner
  • 2 tsk olivenolie
  • 150 g blandede svampe - hele, halve og i skiver, fx kejserhatte, bøgehatte og champignoner
  • ¼ tsk fint salt
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

  • ristet ciabattabrød

Fremgangsmåde:

Lad olien blive varm i en pande. Rist svampene i 2-3 min. Drys med salt og vend pestoen sammen med svampe. Smag til.

Server de lune svampe sammen med osten og det ristede brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 62 %
Print