Pitabrød med æggefyld

God hjemmelavet æggesalat med masser af karse serveret i pitabrød. God som ta-med-mad eller et mellemmåltid derhjemme.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pitabrød med æggefyld

God hjemmelavet æggesalat med masser af karse serveret i pitabrød. God som ta-med-mad eller et mellemmåltid derhjemme.

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • karse

Fremgangsmåde:

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med mayonnaise.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 36 %
Print