Pitabrød med blåskimmelost

Klassiske pitabrød peppet op med blåskimmelost og bacon - det er mad der både er hurtigt og nemt at lave.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pitabrød med blåskimmelost

Klassiske pitabrød peppet op med blåskimmelost og bacon - det er mad der både er hurtigt og nemt at lave.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Tag osten ud af køleskabet og del skiverne i mindre stykker. Lad den stå ved stuetemperatur i ca. ½ time. Skær baconskiverne i små stykker og steg dem ved svag varme på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad baconstykkerne dryppe af på fedtsugende papir. Lun pitabrødene som angivet på emballagen. Skær den øverste kant af brødene og smør indersiden med skimmelost. Fyld pitabrødene med salat, majskerner og bacon.

Tip

I stedet for danablu kan du bruge en blå- og hvidskimmelost sammen med ærter, lucernespirer og icebergsalat.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 22 %
Print