Pizza med svampe og pinjekerner
45 min

Pizza med svampe og pinjekerner

En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med svampe og pinjekerner

En skøn pizza med kantareller. Den kan også kan laves med almindelige champignoner - hvis du ikke lige har været på svampejagt.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 450 g svampe i skiver, fx kantareller, karl johan eller champignoner
  • 4 rødløg i ringe
  • 2 store kuste fed hvidløgsfed
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 pizzadej - færdig
  • 175 g Karolines Køkken® Pizzaost 24%
  • 25 g pinjekerner

Tilbehør

  • 150 g grøn salat

Fremgangsmåde:

Sæt en bagplade til opvarmning i ovnen. Lad smørret blive gyldnet i en pande. Steg svampene i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg, salt og peber og steg i yderligere ca. 1 min. Smag til. Læg pizzabunden på et stykke bagepapir og træk det over på den varme bageplade. Kom halvdelen af osten på bunden og fordel svampe, løg, pinjekerner og resten af osten. Bag pizzaen midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 41 %
Print