Pizzasnegle
Bedømmelse (19)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Pizzasnegle

Pizzasnegle er nemme at tilberede, smager fantastisk og perfekte som mellemmåltid. Opskriften er vegetarisk, men pizzasneglene er også gode med skinkestrimler.

Antal portioner

2 pizzasnegle pr. person

Dej

  • 10 g gær (1/5 pk.)
  • 1 14 dl vand
  • 12 tsk groft salt
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 200 g pizzamel (3 34 dl)

Fyld

  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g revet Karolines Køkken® revet Mozzarella 16%

Dej

Rør gæren ud i vand. Tilsæt salt, olie og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 40 min.

Fyld

Bland tomatpuré, hvidløg, oregano, salt og peber.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 35 x 35 cm). Smør tomatblandingen på dejpladen og drys ca. 175 g af osten ovenpå. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver. Læg sneglene på en plade med bagepapir og tryk dem let. Drys resten af osten over. Lad pizzasneglene efterhæve i ca. 20 min. Bag dem øverst i ovnen. Server dem lune.

Tip

Pizzasneglene kan efterhæve tildækket i køleskabet i 2-3 timer.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200°.

Tilberedningstid: 60+ min

  • Energiindhold for hele retten: 6220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 35 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: