Pizzasnitter med chorizopølse
60+ min

Pizzasnitter med chorizopølse

Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizzasnitter med chorizopølse

Super enkel pizza med tomat, ost og pepperoni. Server med snittet salat på toppen.

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 dl vand - lillefingervarmt
  • 30 g gær
  • 2 tsk groft salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g pizzamel

Fyld

Fremgangsmåde:

Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen sammen til den er let og smidig. Lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse.

Fyld

Knus de flåede tomater uden saft let og vend dem med hvidløg, olie, salt og peber og lad denne rå sauce trække 1 time.

Del dejen i to og rul hver del ud til en tynd plade, der passer til en bageplade. Læg bagepapir på 2 bageplader og drys med 1 spsk groft salt på hver bageplade. Læg den udrullede dej herpå. Drys halvdelen af pizzaosten på bundene, fordel tomatsaucen herpå og drys resten af osten over. Bag pizzaerne én ad gangen midt i ovnen. Drys med oregano lige inden serveringen.

Ved serveringen

Skær hver pizza ud i ca. 16 firkanter og fordel chorizopølse og groft snittet salat på stykkerne.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 46 %
Print