Pølsehorn med kyllingepølser

Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pølsehorn med kyllingepølser

Grove pølsehorn med gnavegrønt er perfekt til en snack, frokost, madpakke eller picnic.

2 pølsehorn pr. person

Antal portioner
  • 8 kyllingepølser

Tilbehør

  • ketchup
  • 250 g cherrytomater
  • 3 gule peberfrugter

Fremgangsmåde:

Opløs gær i lunkent vand og det syrnede produkt. Pisk ægget sammen og gem lidt af det til pensling. Tilsæt æg, salt, olivenolie og grahamsmel og rør blandingen godt sammen. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen sammen gem evt. lidt af melet. Lad dejen hæve tildækket 1 time.

Tag dejen ud på bordet og slå den sammen. Del dejen i to. Rul dejklumpen ud til en tynd, rund plade på et meldrysset bord. Del dejpladen i 8 trekanter. Del pølserne i halve og rul en halv pølse ind i dej som et horn. Gentag med resten af dejen.

Læg pølsehornene på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket ca. ½ time. Pisk det gemte æg med lidt vand og pensl hornene med æg. Bag dem midt i ovnen.

Server pølsehornene lune med ketchup, cherrytomater og gul peber i stave.

Bagetid

Ca. 18 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 21 %
Print