Postejcreme med cognacrosiner

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Postejcreme med cognacrosiner

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.

Antal portioner
  • 1 dl lyse rosiner
  • 2 spsk cognac

Hertil

  • 1 flute i skiver - ristede

Fremgangsmåde:

Kom rosiner og cognac i en skål og lad dem trække i mindst 1 time.

Rør leverpostej og kvark sammen med cognac, halvdelen af rosinerne og persille. Server postejcremen i en skål sammen med ristede fluteskiver. Pynt med resten af rosinerne og persille.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 5 %
Print