Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt
15 min

Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt

Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt

Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.

Antal portioner
  • 1 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 æble i tern
  • 2½ dl grovvalsede rugflager, havre- eller bygflager
  • 75 g blåbær
  • 25 g ristede og grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 banan i mindre stykker

Fremgangsmåde:

Bland skyr, kærnemælk, honning, vaniljepulver, æbletern og halvdelen af flagerne sammen. Blend med en stavblender blandingen til en jævn grød. Tilsæt resten af flagerne sammen med blåbær (gem nogle til pynt), hasselnødder og banan. Smag til.

Anret grøden i en skål med skyr, hybenmarmelade og blåbær fordelt på toppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 14 %
Print