Rabarber- og chokoladefromage
60+ min

Rabarber- og chokoladefromage

Sødt og syndigt. Rabarber og chokolade er en fortrinligt makkerpar!
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rabarber- og chokoladefromage

Sødt og syndigt. Rabarber og chokolade er en fortrinligt makkerpar!

Antal portioner

Pynt

  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Fremgangsmåde:

Smelt chokoladen i piskefløden i en gryde ved lav varme. Den må ikke koge. Stil chokoladefløden i køleskabet, til den er helt kold - mindst 1 time. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kog rabarberne stille sammen med vand og sukker til en kompot i ca. 10 min. Blend den helt jævn. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, i den varme kompot. Lad den køle af. Pisk chokoladefløde og æggehvider stive hver for sig, og vend begge dele i rabarberkompotten. Hæld moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med chokolade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %
Print