Ragout med fisk og karry
45 min

Ragout med fisk og karry

Fiskeragout med æbler og peberfrugt, ris og græskarkerner. Mums!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ragout med fisk og karry

Fiskeragout med æbler og peberfrugt, ris og græskarkerner. Mums!

Antal portioner
  • 1½ dl vilde ris
  • 2 uskrællet æbler fx coxorange
  • ¼ liter fiskebouillon
  • 4 rødspættefileter
  • 10 g smør
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 dl grofthakket zittauerløg
  • ½ liter Karolines Køkken® Hvid mælkesauce
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • ristede græskarkerner

Tilbehør

  • 100 g italienske flutes

Fremgangsmåde:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Fjern stilk og blomst på æblet. Halver det på tværs og fjern forsigtigt kernehuset med en teske. Skær 4 tynde skiver af æblet og skær resten i tern. Læg skiver og tern i en skål med koldt vand.

Bring fiskebouillonen i kog i en gryde. Rul fileterne med skindsiden indad. Læg dem i gryden og damp dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag fiskerullerne op med en hulske og hold dem varme - gem bouillonen. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry, lad det bruse af og svits peberfrugt og løg i ca. ½ min. Tilsæt fiskebouillon, hvid MælkeSauce og salt. Bring ragouten i kog og smag til.

Ved serveringen

Anret en top af ris i midten af 4 dybe tallerkener og fordel herpå "æbleskiver" og fisk. Hæld ragouten rundt om risene og pynt med græskarkerner.

Tip

I stedet for rødspættefileter kan man bruge havtaskekæber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 34 %
Print