Ragout med kylling og grøntsager

En let og lækker ret med kylling og grøntsager i en cremet sauce, der smyger sig om nudlerne.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ragout med kylling og grøntsager

En let og lækker ret med kylling og grøntsager i en cremet sauce, der smyger sig om nudlerne.

Antal portioner
  • 4 porrer
  • 6 gulerødder
  • 550 g kyllingeinderfileter
  • 1½ spsk rapsolie
  • 2 spsk hvedemel
  • 1½ liter vand
  • 200 g Buko® Pikant Light
  • 2 tsk tørret basilikum
  • 1 spsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler

Tilbehør

  • 240 g flutes

Fremgangsmåde:

Skær roden af porrerne og fjern de yderste, grove blade. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i tynde strimler og stave. Skær grove sener og hinder af inderfileterne og skær kødet i ca. 2 cm stykker.

Varm fedtstoffet i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rør melet i. Bag det sammen under omrøring i ca. ½ min. Rør vandet i og derefter osten. Bring blandingen i kog, stadig under omrøring. Tilsæt kyllingekød, basilikum, salt og peber og kog det i ca. 2 min. Kom nudler og grøntsager i og kog videre ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

Ved serveringen

Kom ragouten i varme skåle - spis med ske og gaffel.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 20 %
Print