Ravioli med tomatsalsa og salatost

Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ravioli med tomatsalsa og salatost

Frås i tomater med denne super simpel og velsmagende pastaret, som oven i købet både er nem og hurtigt at lave!

Antal portioner

Tomatsalsa

  • 10 tomater (ca. 800 g)
  • 2 små knuste fed hvidløgsfed
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 2 spsk koncentreret tomatpuré
  • 2 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Tomatsalsa

Halver og udkern tomaterne. Hak tomatkødet i små tern og bland dem med de øvrige ingredienser. Smag til.

Kog raviolierne efter anvisning på emballagen. Anret dem på et fad med tomatsalsa og salatost. Pynt med basilikum og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 41 %
Print