Rejecocktail

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker - her med et twist - den slår aldrig fejl.
Antal portioner
Bedømmelse (26 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejecocktail

Rejecocktail er en frisk og lækker skaldyrsklassiker - her med et twist - den slår aldrig fejl.

Antal portioner

  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Fremgangsmåde:

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %
Print