Nyd det gode
Rejecocktail
Bedømmelse  (9)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Rejecocktail

Frisk og lækker skaldyrsklassiker med et twist - den slår aldrig fejl.

Antal portioner

  • 12 dl rød quinoa (ca. 40 g)

Avocadocreme

  • 1 stor avocado (ca. 250 g)
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g rejer
  • 12 moden mangofrugt - skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocadocreme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til. Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas - kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 35 %