Rejesalat i pitabrød
30 min

Rejesalat i pitabrød

Frisk rejesandwich med et citrontwist!
Bedømmelse (25 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat i pitabrød

Frisk rejesandwich med et citrontwist!

Antal portioner
  • 200 g optøede frosne rejer
  • 150 g Buko® Naturel
  • 75 g grofthakket bladselleri
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød

Fremgangsmåde:

Lad rejerne dryppe godt af og hak dem groft. Rør flødeosten sammen med rejer, bladselleri, dild, citron, salt og peber. Smag til.

Lun pitabrødene evt. på en brødrister og flæk dem. Anret rejesalaten i en lille skål.

Tip

Rejesalaten kan også fyldes i pitabrød til madpakken.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,2 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 32 %
Print