Rejesalat med peberfrugtdressing
45 min

Rejesalat med peberfrugtdressing

Enkelt forret, fuld af smag!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat med peberfrugtdressing

Enkelt forret, fuld af smag!

Antal portioner

Peberfrugtdressing

  • 200 g optøede, frosne rejer
  • 2 modne avocadoer
  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 forårsløg i tynde ringe

Tilbehør

  • 100 g flutes

Fremgangsmåde:

Peberfrugtdressing

Rør peberfrugt, chilisauce, eddike, paprika, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt purløg og fraiche i med en fadskraber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Læg rejerne til afdrypning i en sigte. Skær avocadokødet i tynde skiver. Anret de afdryppede rejer på portionstallerkener sammen med salat, forårsløg og avocadoskiver.

Ved serveringen

Vend forsigtigt i peberfrugtdressingen med en fadskraber. Smag til og server den til rejesalaten.

Tip

Til peberfrugtdressing kan man anvende forskellige syrnede mælkeprodukter: Ymer, ylette, tykmælk, syrnet fløde 9%, fraiche 15%, cremefraiche 38% og lige dele af fraiche 15 % og cremefraich 38%.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 51 %
Print