Rejesalat og asparges
45 min

Rejesalat og asparges

Sprød og lækker salat med asparges og rejer. God med ristet toastbrød.
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat og asparges

Sprød og lækker salat med asparges og rejer. God med ristet toastbrød.

Antal portioner

Dressing

  • ¼ liter Cheasy® fraiche 5%
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk finthakket, frisk dild
  • 1 tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse hvide asparges
  • 200 g rejer frosne, optøede eller i lage
  • 1¾ liter salat revet i grove stykker, fx grøn krølsalat og rød egeløvssalat
  • 200 g cherrytomater i halve

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 150 g ristet toastbrød

Fremgangsmåde:

Dressing

Kom cheasy fraiche og citronsaft i en skål og rør det sammen med resten af ingredienserne. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld asparges og rejer til afdrypning. Fordel de 2 slags salat på tallerkenerne og læg herpå de afdryppede asparges, rejer og cherrytomater. Kom lidt dressing på rejesalaten og pynt med dild. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %
Print