VIl du gerne have en mere udpræget ostesmag i risottoen kan du udskifte mozarellaen med fx revet parmesan.
11271 kJ / 2694 kcal
481 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,6 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 59,6 % | 16,9 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,4 g |
Prøv denne helt enkle og helt klassiske - meget lækre risotto.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2
Finthakkede løg
|
|
---|---|
1
Finthakket, lille fed hvidløg
|
|
20 g
Smør
|
|
300 g
Risottoris (ca. 3¾ dl)
|
|
2 dl
Hvidvin
|
|
1 liter
Varm grøntsagsbouillon
|
|
300 g
Rensede grønne asparges i halve
|
|
20 g
Smør
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
150 g
Optøede frosne ærter
|
240 g
Groft landbrød
|
---|