Du kan bruge risottoopskriften som en basisopskrift og blot skifte de stegte champignoner ud med andre grøntsager, fx en blanding af ærter og grønne asparges eller rød peberfrugt og gulerødder. I stedet for risottoris kan du bruge grødris.
11230 kJ / 2684 kcal
525 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,1 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 17,8 g |
Fedt: | 28,1 % | 4 g |
Er du mere til den luksuriøse risotto med hvidvin og fløde, har du en fantastisk grundopskrift her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
30 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
200 g
Landbrød
|
---|