10200 kJ / 2438 kcal
667 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,8 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 28,8 % | 11,3 g |
Fedt: | 61,4 % | 11,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2
Løg (ca. 200 g)
|
---|
¼
Knoldselleri i tern
|
|
---|---|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
3
Laurbærblade
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
2 dl
Risottoris
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
150 g
Blåskimmelost
|
100 g
Rensede ærteskud
|
---|
Pærer i tynde skiver
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|