Risotto
30 min

Risotto

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Risotto

Risotto med torskefilet er nem at lave og smager skønt. Pøv også med fx rejer eller laks som fyld.

Antal portioner
  • 7 dl fiskebouillon
  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 2 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 400 g torskefilet
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • dildkviste

Fremgangsmåde:

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt citronsaft og fløde og bring atter blandingen i kog. Skær fisken i mindre stykker og læg dem forsigtigt ned i risene. Kog retten færdig ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 64 %
Print