Roastbeef og tunsauce
45 min

Roastbeef og tunsauce

En nem og hurtig variant af den lækre italienske ret - Vitello tonato.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Roastbeef og tunsauce

En nem og hurtig variant af den lækre italienske ret - Vitello tonato.

Antal portioner

Tunsauce

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 5 stilke finthakket bladselleri
  • 2½ spsk fintrevet zittauerløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 175 g roastbeef i tynde skiver

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • 6 bagte tomater

Fremgangsmåde:

Tunsauce

Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål. Mos tunen med en gaffel og vend forsigtigt alle ingredienserne sammen. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret roastbeefen i et fad. Rør tunsaucen op og kom den i en skål. Pynt med bladselleriblade og server retten med brød og bagte tomater.

Tip

I stedet for roastbeef kan man bruge kogt kalkun- eller kyllingebryst i tynde skiver.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7494 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 28 %
Print