Roastbeefsandwich med rødkål

Søndagsstegen som mandagssandwich - det skal prøves!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Roastbeefsandwich med rødkål

Søndagsstegen som mandagssandwich - det skal prøves!

Antal portioner

Dressing

  • 1¼ liter rødkål i meget tynde strimler
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 8 syltede agurker
  • ¾ liter icebergsalat i tynde strimler
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 12 skiver landbrød - fuldkorns

Fremgangsmåde:

Dressing

Vend kvark, hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Bland rødkål og olie. Skær de syltede agurker i skrå skiver.

Læg rødkål, icebergsalat, syltede agurker og roastbeef mellem skiver af landbrød - en stor, flot sandwich pr. mand. Kom lidt af dressingen i sandwichen og server resten i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for roastbeef kan du bruge en rest kyllingekød i sandwichen. Dressingen kan tilberedes med 2 tsk tørret oregano i stedet for hvidløg. Dressingen kan også laves med tykmælk eller yoghurt naturel. Kom evt. lidt vand i kvarken, hvis du synes dressingen er for fast.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 19 %
Print