Rød bærsauce
60+ min

Rød bærsauce

Alternativ til den klassiske kirsebærsauce. Bærsaucen smager også godt på yoghurt eller som tilbehør til is eller kage.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rød bærsauce

Alternativ til den klassiske kirsebærsauce. Bærsaucen smager også godt på yoghurt eller som tilbehør til is eller kage.

Antal portioner
  • 400 g frosne blandede bær
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ dl vand
  • 2 tsk kartoffelmel

Fremgangsmåde:

Bland de frosne bær og sukker. Lad bærrene tø op på køkkenbordet i mindst 2 timer. Kom bær og saft i en gryde og bring det i kog. Rør en jævning af vand og kartoffelmel. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må bærsaucen ikke koge. Rør saucen godt igennem og smag den til.

Se link til risalamande.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 4 %
Print