Rød salsa og medister

En helt anderledes og spændende måde at spise stegt medisterpølse på. Med krydret salsa, søde majs og syrlig yoghurt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rød salsa og medister

En helt anderledes og spændende måde at spise stegt medisterpølse på. Med krydret salsa, søde majs og syrlig yoghurt.

Antal portioner

Rød salsa

  • 6 store tomater
  • 2 dl barbecuesauce
  • 2 finthakkede zittauerløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g medisterpølse
  • 4 spsk barbecuesauce
  • 4 pitabrød
  • 8 majskolber
  • 3 liter vand
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Rød salsa

Skær tomaterne i halve. Fjern kernerne med en ske. Hak tomatkødet groft og bland det med barbecuesauce, løg, eddike, sukker, salt og peber. Stil den røde salsa tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Læg medisterpølsen på en bageplade med alufolie. Pensl medisteren med 2 spsk barbecuesauce. Steg pølsen midt i ovnen i ca. 10 min. Vend den og smør med resten af barbecuesaucen. Steg medisterpølsen i ca. 10 min. Vend den og steg de sidste ca. 5 min. - lun pitabrødene med.

Fjern dækblade, tråde og det nederste af stokken fra majskolberne. Skær dem i 4 cm stykker. Kom majsstykkerne i kogende vand tilsat sukker og salt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Lad majsstykkerne dryppe af i en sigte.

Ved serveringen

Skær medisterpølsen i mindre stykker og spis den sammen med den røde salsa, majs, yoghurt og lune pitabrød.

Stegetid

Ca. 25 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %
Print