Rødbedecarpaccio

En dekorativ carpaccio af rødbede der tager sig godt ud som forret eller på en buffet.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedecarpaccio

En dekorativ carpaccio af rødbede der tager sig godt ud som forret eller på en buffet.

Antal portioner
  • 4 rødbeder
  • ½ dl græskarkerner

Cremet blå ost

  • 4 dl rucolasalat
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk havsalt, fx maldon

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 50 min. - eller til de er møre. Rist imens græskarkernerne i en tør varm pande i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Kom rødbederne i koldt vand og fjern skrællen. Skær rødbederne i tynde skiver.

Cremet blå ost

Smuldr osten og bland den sammen med kvark.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Læg herpå rødbedeskiverne. Dryp med det smeltede smør, drys med salt og græskarkerner. Afslut med den cremede blå ost. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 37 %
Print