Rødbeder i cremefraichedressing

Smukt tilbehør til efterårsretterne.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbeder i cremefraichedressing

Smukt tilbehør til efterårsretterne.

Antal portioner

Pynt

  • blomster af springbalsamin

Fremgangsmåde:

Skyl rødbederne og kog dem møre i ca. ½ time. Gnid skrællen af rødbederne og skær dem i tynde stave. Rør fraiche med med sennep og lidt urtesalt. Vend rødbederne heri og anret retten i en skål. Drys med springbalsaminfrø. Frøene smager som valnødder og kan også ristes før servering.

Tip

I stedet for springbalsaminfrø kan du drysse med frø af sortkommen (Nigella).

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %
Print