Rødbedesalat med tykmælksdressing

Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedesalat med tykmælksdressing

Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.

Antal portioner
  • 2 små rødbeder
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 æbler

Dressing

  • 2 spsk ristede græskarkerner

Fremgangsmåde:

Kog rødbederne med skræl - ca. 45 minutter. Pil skrællen af. Skær rødbederne i tern. Dryp dem med eddiken. Befri æblerne for kernehus og skær dem i tern. Vend rødbeder og æbler sammen.

Dressing

Rør tykmælken med olie, hvidløg, salt og peber. Vend den sammen med rødbeder og æbler og smag til.

Drys rødbedesalaten med græskarkerner og server den lun.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 43 %
Print