Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost

Sprød rødkålssalat med masser af syre og umami.
Bedømmelse (54 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost

Sprød rødkålssalat med masser af syre og umami.

Buffetret til 8

Antal portioner

Marineret rødkål

  • 400 g fintsnittet rødkål
  • ½ dl æbleeddike

Pynt

  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Marineret rødkål

Vend rødkål sammen med eddike og stil det på køl i ca. 20 min.

Skær skal og hinder af appelsinen - følg frugtens form. Skær langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med. Skræl gulerødderne og fjern top og bund. Lav lange brede strimler, brug fx en tyndskræller (ca. 100 g i alt). Vend halvdelen af alle ingredienserne sammen med den marinerede rødkål, brug resten til pynt. Pynt med friskkværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 53 %
Print