Rødkålssalat med vindruer og valnødder

En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten.
Bedømmelse (83 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødkålssalat med vindruer og valnødder

En herlig frisk rødkålssalat, som har lånt en hel del fra waldorfsalaten.

Antal portioner

Skyrdressing

  • 300 g fintsnittet rødkål
  • 3 æbler i mundrette bidder, fx coxorange (ca. 225 g)
  • 4 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 200 g blå og grønne vindruer i halve
  • 40 g grofthakkede valnøddekerner

Pynt

  • blade af bladselleri

Fremgangsmåde:

Skyrdressing

Vend skyr, sirup, salt og peber sammen.

Vend den fintsnittede rødkål og æbletern i skyrdressingen. Stil rødkålssalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Kom rødkålssalaten i et fad og drys bladselleri, vindruer og valnødder på toppen.

Tips

I stedet for rødkål kan du bruge hvidkål - og valnødder kan erstattes af mandler eller andre nødder.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3678 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %
Print