Rødløgssmør

Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.
Fryseegnet
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødløgssmør

Smager skønt på den nystegte bøf direkte fra grillen. Prøv det også til fisk og vildt.

Antal portioner
  • 1 lille finthakket rødløg
  • 1 lille finthakket fed hvidløgsfed
  • 1½ dl rødvin
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g tempereret smør

Fremgangsmåde:

Kom rødløg, hvidløg, rødvin, balsamico, salt og peber i en lille tykbundet gryde. Bring det i kog og kog det ved jævn varme i 10-12 min. eller til væsken er kogt ind. Lad blandingen køle let af og bland den med smørret. Smag til. Læg smørret i et stykke film og form det til en rulle. Stil smørret i køleskabet til det er helt koldt. Skær skiver af det kolde smør og anret det på små tallerkener.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 96 %
Print