Røget oksetyndsteg på kartoffeltortilla med chili
60+ min

Røget oksetyndsteg på kartoffeltortilla med chili

Præsentabel og velsmagende anretning, der kan laves færdig god tid. Velegnet til en buffet.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røget oksetyndsteg på kartoffeltortilla med chili

Præsentabel og velsmagende anretning, der kan laves færdig god tid. Velegnet til en buffet.

Opskriften gælder for 12 personer

Kartoffeltortilla

  • 24 skiver røget oksetyndsteg (bestilles hos slagteren)

Pynt

  • bredbladet persille
  • tandstikkere

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Snit chili i tynde skiver. Pisk æggene sammen med fløde, revet ost, chili og krydderier. Vend kartoflerne med æggemassen. Pensl en lille bradepande eller firkantet bageform med høje, lige kanter med olie eller beklæd den med bagepapir. Hæld kartoffelmassen i formen, glat overfladen omhyggeligt ud, og bag tortillaen midt i ovnen - til den er fast og gylden. Lad tortillaen køle af i køleskabet til næste dag. Skær kanterne af, og skær derefter tortillaen ud i 24 firkanter på ca. 5 x 5 cm. Rul hver skive tyndsteg til et lille kræmmerhus, læg dem ovenpå de små kartoffeltortillas. Pynt med persille og fastgør det hele med en tandstikker.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %
Print