Røræg med lufttørret skinke

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.
Bedømmelse (21 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røræg med lufttørret skinke

Røræg bliver også kaldt skrammel æg, som stammer fra scramble eggs.

Antal portioner
  • friskkværnet peber
  • 100 g radiser i tynde skiver
  • 8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke

Fremgangsmåde:

Pisk æg, madlavningsfløde og salt sammen. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Hæld æggeblandingen i og lad den stivne ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. - til blandingen er stivnet men stadig blød og cremet.

Ved serveringen

Krydr røræggene med friskkværnet peber. Fordel herpå radisser og skinke. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 68 %
Print