Røsti med brie

Disse røsti bages i ovnen, så man kan have mange færdige på samme tid. Server dem med kød og salat.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røsti med brie

Disse røsti bages i ovnen, så man kan have mange færdige på samme tid. Server dem med kød og salat.

Antal portioner
  • 1 kg skrællede, melede kartofler
  • 25 g smør
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g Castello® økologisk brie
  • 12 friske salvieblade

Hertil

  • 550 g grillstegte kyllingefileter
  • 300 g grøn salat af romainesalat
  • med knust hvidløgsfed, friskpresset
  • friskpresset citronsaft, salt og peber

Fremgangsmåde:

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Riv kartoflerne groft, skyl og tør dem. Bland kartoflerne med smør, chili og salt. Fordel de revne kartofler i 12 portioner på en plade med bagepapir. Tryk toppene flade (ca. 7 cm i diameter). Træk bagepapiret over på den varme plade og bag de små røsti øverst i ovnen, ca. 22 min. eller til de er gyldne. Skær osten i 12 tynde skiver og fordel dem og salvieblade på de gyldne røsti. Bag dem det sidste minut. Løft de bagte røsti fri af bagepapiret så snart de kommer ud af ovnen.

Bagetid

Ca. 23 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %
Print