Røstiburger med majssalat

En lækker burger....hvem kan ikke spise det. Her har vi udskiftet "bollen" med en saftig røsti med chiliost....og fyldet er mexicansk inspireret.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røstiburger med majssalat

En lækker burger....hvem kan ikke spise det. Her har vi udskiftet "bollen" med en saftig røsti med chiliost....og fyldet er mexicansk inspireret.

Antal portioner
  • 125 g bacon i tynde skiver

Majssalat

  • 500 g kogte majskerner
  • 8 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 4 dl friske korianderblade
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g blade af romainesalat
  • 1 avocado i lange skiver (ca. 125 g)
  • 3 tomater i tynde skiver (ca. 150 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. Bland de revne kartofler og squash og pres dem godt fri for væde, fx ved at vride dem i et rent viskestykke. Vend ost, æg og salt godt sammen med kartofler og squash. Fordel kartoffelblandingen i 12 flade bunker (ca. 12 cm i diameter) på 2 stykker bagepapir - gør plads til en lille bradepande til baconen.

Læg baconskiverne i ét lag i en lille bradepande. Træk de 2 stykker bagepapir over på de varme plader og sæt bacon ind ved siden af på én af pladerne. Bag de 12 røsti og bacon, til de er gyldne og sprøde.

Majssalat

Vend majskernerne sammen med forårsløg, koriander og salt. Smag til.

Læg de lune røstier sammen (3 i hver burger) om salatblade og avocado i første lag og tomatskiver og bacon i andet lag. Server straks sammen med majssalat.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 28 %
Print